fredag 29 augusti 2008

LC och massor av regn i sjöbo

Helgen den 23 och 24 augusti var det dags för LC prov i Sjöbo.

På lördagen gick alla raser utom I.vinthund och Whippet, vi fick börja morgonen med att valla in ett gäng stutar som hade rymt från sin hage!

Det regnade löjligt mycket på lördagen så det blev bara ett lopp per hund. Jag hann tänka mer än en gång under dagen på vad man e för idiot som står mitt ute på ett fält och ropar hundar till sina lopp i sånt jävla väder. Helt 100 är man nog inte, en de visste ni säkert redan ;)

På söndagen va det dags för Challe att springa. Även denna dag blev det bara ett lopp per hund. Challe gjorde en ganska rejäl vurpa i första svängen, rullade två varv runt men han va upp o iväg som om inget hade hänt. Men jag stod vid starten med hjärtat i halsgroppen där ett litet tag. Övrigt sprang ha ett bra lopp fick 81,5 poäng o slutade på en 15 plats.

Nu hoppas vi på bättre placering (cert) i Falköping!!!
Challe på språng i rött, dock inte på detta provet.
(förstår inte varför det ska vara så svårt för mig att komma ihåg att ta med kameran)

måndag 18 augusti 2008

spår på schemat idag!

Ikväll har jag, Maria o Mats varit och spårat i hammarlöv. De vá lyx för mig o Maria för Mats hade redan gått ut spåren när vi kom. Så får vi göra fler gånger ;)
Izac fick gå ett rakt spår med kraftig sidovind. Han spårade jättebra, han har bara gått spår som jag gåttut tidigare. Jag är riktigt nöjd med honom.
Challe spårade oxå bra. Hade lite problem på sista "benet" som va i motvind men han jobbar på bra. Tack Mats för all hjälp!

På vägen hem stannade jag till hos mormor o klippte klorna på katterna och åt plättor. Hur gott som helst.

Funderingarna på en brukshund fortsätter...........

lördag 16 augusti 2008


Trött kille med sin nalle!

onsdag 13 augusti 2008

Jobb igen

Då va semestern över för denna gången :(
Tack Maria för en underbar vecka i turkiet !!
Och tusen tack till Alex & Joakim som passade mina killar !!