måndag 22 juni 2009

Miljöträning och spår

Igår va jag och Baccus på Leifs jobb för lite miljöträning. Mycket ljud, konstiga dofter och konstig trappa. Inga problem för Baccus, han va nyfiken på de mesta och inte rädd för något! Duktig kille:)

Sen blev det två korta spår (hans första) med köttbullebitar. Det skötte han bra!

Sen körde vi till brukshundsklubben, Leif skulle träna lydnad. Baccus fick komma ut och göra lite kontaktövningar o en inkallning.

Idag har vi varit på kurs hos Ing-Britt, vilket oxå gick bra. Han e en stjärna min lille Baccus! Jag är så glad att jag har fått köpa honom.

Nu ska jag köra och köpa avmaskiningmedel!!

tisdag 16 juni 2009

Tånga Hed

I helgen har vi varit i Tånga Hed på utställning. På lördagen va det vinthundklubben och Izac vann öppenklassen med CK och slutade som BH-R :)
På söndagen va det dags för whippetklubben och Izac hade blivit så ful över natten så han åkte ut med en två :( men men så är det med bedömnings "sporter".
Men jag är jättenöjd med Izac, han skötte sig super båda dagarna. Hoppas det håller i sig för han har inte alltid varit så rolig att ställa.

Joachim har varit med och tagit hand om Baccus, tusen tack ! Baccus har skött sig jättebra. Det är en helt underbar liten kille. Men både jag och whipparna längtar tills han byter tänder;)

Idag har jag och Baccus jobbat, han har varit jätteduktig och sovit så sött i sin bur under mitt skrivbord. Två dagar kvar sen har vi semster en vecka till.

Ha det bäst.

söndag 7 juni 2009

Nu är Baccus äntligen hemma..

resan hem gick jättebra. Han sov nästan hela vägen! Problemet va bara att han skulle sitta på min axel och ha nackstödet som huvudkudde vilken innebar att jag inte satt vidare skönt men va gör man inte för en sån söt kille. Här hemma går de bra, Izac är lite fundersam o undrar nog hur länge han ska stanna;)
Just nu sitter jag här i soffan o undrar hur jag ska få plats när Baccus blir större. Jag får väll köpa mig en fotölj och överlåta soffan till hundarna;)

Tusen tack till Eva för att jag fick köpa denna guldklimp jag ska göra mitt bästa för att förvalta honom på bästa sätt!
Tack oxå till Christina och Janne för att vi fick övernatta hos er. Challe o Izac skickar en hög med blöta pussar till era tjejor. Speciellt till Tira ;)

Måsste oxå passa på att gratulera Christina och Gun som varit och tävlat idag. Christiana o Tira blev uppflyttade till högre klass och Gun o Jappie till Elit klass:)

På väg mot skåne!



Häftigt!