söndag 27 januari 2008

2:a lägerdagen avklarad


Det har varit ett mycker lärorikt läger, har lärt mig hur mycket som helst. Tack till Angela och Bosse på Haglösa Hundcenter samt till Leif Andersson från Stockholm, jag längtar redan till sommarens läger :)

Challe fick vara med idag oxå och herregud va Uffe (figgen) blev utskälld. Här kommer ett par bilder från dagens skyddspass. Han tycker de är hur roligt som helst. Jag säger bara: se upp för Challe - Haglösas egna skyddswhippet !!

Figgen ska man skälla på


Släpp mitt skinn

Se upp flygande Whippet
Tar du mitt skinn kommer jag bita dig.......
Flygande whippet igen
Elak säger: försök du ta trasan.........

lördag 26 januari 2008

1:a lägerdagen avklarad

Här kommer några bilder från dagens läger. Tyvärr kom inte Challe med på någon bild, får hoppas på de imorgon. Han skötte sig bra och skällde t.o.m på figgen !!


Jag och Elak







Jag och Dexter





Jag och Dexter igen






Trött figge lördag kväll !!!

torsdag 24 januari 2008

Izac som liten skrutt


Malmö Int 15 mars

Nu är Izac anmäld till utställningen i malmö den 15 mars. De blir första gången i juniorklass för honom, så glöm inte hålla tummarna för honom:)

Annars har de inte hänt så mycket på sista tiden. Jobb på dagarna och hundträning på kvällarna.

Till helgen är de lydnads & skyddsläger i haglösa ska bli hur skoj som helst. Tänkte att jag skulle försöka lära mig at figga lite. Vi får väll se hur de blir med de. Hoppas bara att Elak har bytt dom flesta tänderna så han kan vara med och bita lite.

Ha de bäst !

måndag 7 januari 2008

My Dog 5/1

ojoj ibland tror jag att jag har tappat förståndet någonstans längs vägen...
I lördags steg jag, Izac, Alex o Ewe upp kl 3.30 för att göra oss klara och sen köra till utställningen My Dog i Göteborg kl 4.30. Utställningen började kl 9.00, kl 9.05 va jag och izac klara för dagen. Izac blev 2:a (sist) utan HP. Tyvärr blev de inga bra bilder på oss, min stora rumpa va ivägen nästan på alla ;)

Vid 13-tiden va de Ewe´s tur att visa upp sig. Hon blev 3:a med CK i championklass, oplacerad i bästa tik.

Sen fick jag hjälpa till att visa en Galgo tik i bästa tik och uppfödarklass. De e alltid lika skoj att få hjälpa till.

kl 22 va vi tillbaka i Eslöv, vi va helt slut alla fyra. De tog betydligt längre tid att köra hem pga vädret, men Berra klarar de mesta :)

Nu ser vi fram emot utställningen i Malmö den 15 mars. Konstigt att man knappt hinner hem från en utställningen innan man börjar längta till nästa.

ha de bäst / Maria

tisdag 1 januari 2008

Gott nytt år!!!

ojoj, då är de redan 2008 ! Det är inte klokt vad åren går fort nu för tiden, undra om de har med min ålder att göra.

Till helgen ska vi på utställning i göteborg, ska bli skoj. Hoppas bara att Izac uppför sig och inte bara skuttar runt i ringen. Jag återkommer om hur de går.

Ha de bäst / Maria