tisdag 5 maj 2009

Tack Marigo

för namnförslaget. Den nya familjemedlemen kommer att heta Baccus!!!!! Jag o Jocke kommer att hämta honom helgen den 6-7 juni, jag kan tyvärr inta ha semester innan. Tack till Eva som kan ha kvar guldklimpen till dess!


Här kommer två bilder på Challe från helgen. Lånade (stulna) från Gun o Jenny, hoppas de e ok.


8 kommentarer:

Petra o Takida sa...

Halloj, jätte kul att träffa dig på lägret. Oj vad kul att det blir en valp så snart... då kanske vi ses i Karlstad någon gång. Lycka till med det bruna yrvädret!

Emelie sa...

Men ååå va roligt Maria att du fastnade för en liten Lexi valp! Ska bli jättespännande att följa er :)

Christina sa...

Vad kul med en liten Baccus... den gule är mysig... liksom alla sina brorsor. Vi kanske ses igen när du ska hämta guldklimpen!

Jenny, Honey sa...

Jättetrevligt att träffas! Självklart får du ta bilden! Kan skicka via mail om du vill. Kul att du fastnade för en Lexi-valp! Lycka till!!

Anonym sa...

Hei
Fant linken din på siden til Eva så her kommer en liten hilsen;)
Koslig att du skal ha Lexi/Bocca valp;) Var på besøk igår å dem er jo bare så skjønne:)Masse lykke til vi kommer til å følge dere framover:)
Masse hilsner fra Hilde o Bocca

Marigo sa...

Åh vad kul att du oxå gillade namnet, nu känner jag mig nästan som "gudmor"... spännande ska det bli att få träffa liten Baccus!!

Kram Marigo

Helena sa...

Å vad roligt att du ska bli med kelpie! Och den gule är bäst, för Chippen var gul när han var valp! Lycka till!

Anonym sa...

Va spännande å mysigt med en ny familjemedlem:) Baccus är jätte fint. Ser fram mot att träffa dig igen. Må så gott. Malin