söndag 31 maj 2009

Äntligen..

fungerar min dator igen:) Tusen tack Henrik!

Förra helgen va det dags för vinthundsklubbens utställning i Bosjöklster. Izac palcerade sig som 2:a med CK i öppen klass o den som bästa hane reserv. Han va jätteduktig min lilla randiga terroist! Grattis till alla det gick bra för o alla andra oxå för den delen ;) Extra grattis till Alex o Ewe som blev BIS-2a!!!! o Grattis till Jenny o Nokia som tog sitt andra cert!!

På söndagen va jag o Annelie ringsekreterare på Greyhoundklubbens utställning. Annelie skrev o jag ropade in, det vá jätteroligt:)
Det är alltid trevligt med vinthundshelger!

Igår vá jag på Burlövs Brukshundsklubb och hjälpte Tommy att ställa ut Daim. Med facit i hand så hade de nog gott bättre om Tommy själv sprungit med honom men men daim fick en slät etta.
Efter utställningen blev Daim extriörbeskriven så nu är rätt namn KORAD Busligans Daim. Stort grattis till Tommy.

Nästa helg hämtar jag Baccus !!!!

måndag 18 maj 2009

Här e han

min nya stjärna, BACCUS!!!

Visst e han underbart söt.


Nu är det bestämt. Grön kille = Baccus.
Jag ser verkligen fram emot att få hem honom.
Tack Eva för jag får köpa denna pralin.

tisdag 12 maj 2009

Idag


fyller denna underbara kille 2 år!

Challe hoppar.



tisdag 5 maj 2009

Tack Marigo

för namnförslaget. Den nya familjemedlemen kommer att heta Baccus!!!!! Jag o Jocke kommer att hämta honom helgen den 6-7 juni, jag kan tyvärr inta ha semester innan. Tack till Eva som kan ha kvar guldklimpen till dess!


Här kommer två bilder på Challe från helgen. Lånade (stulna) från Gun o Jenny, hoppas de e ok.


måndag 4 maj 2009

Hemma igen

Lägerhelgen har varit supertrevlig bortsett från det mycket tråkiga att Härja förlorade sina valpar. Har träffat många trevliga hundar och deras ägare. Har spenderat den mesta tiden med sökgänget för att lära mig mer om sök, mycket intresant. Tusen tack till alla för en mycket trevlig helg, hoppas vi ses nästa år igen!

På vägen hem i söndags stannade vi till i Karlstad för att titta på valpar. Så om ca tre veckor flyttar det in en brun kelpiekille här hos oss:) Kolla in underverken här http://www.123minsida.se/lexi . Mitt hjärta smälte lite extra för den "gula". Tack Cristina o Gun för tipset o tack Gun för att du följde med oss dit!

Förslag på namn som börjar på B mottages tacksamt. Just nu lutar det mot Bazzo!

fredag 1 maj 2009

Sök


Hoppas någon hittar mig;-)